Sista dagen i Vegas

Torsdag 16/6

 

Och så var det poolen igen... Nu börjar i alla fall Svensson bli lite rödskimrande, annars har solen tagit mindre än väntat. Kan ju kanske bero på att vi inte velat eller orkat ligga hela dagarna heller. Vi har kommit på att det är mycket jobbigare med hetta och en luftfuktighet på 18% än hetta och en luftfuktighet på 90% som i Bangkok, det blir verkligen en brännande hetta. Fast idag blåser det så det är ju uppfriskande, även om vinden är varm, tänk hårfön... Det märks förresten att det är torsdag för det börjar komma betydligt mer folk hit än tidigare i veckan, så det känns inte helt tokigt att åka härifrån imorgon. Det har varit mycket folk här ändå så det behöver inte fyllas på med fler!

 



Efter lunch gav vi oss ut på promenad på strippen och började att gå norrut. Vi passerade bla Paris, Bellagio, Ceasars Palace, Flamingo, The Mirage och Treasure Island innan vi gick in på The Venetian och tittade på gondolerna och de italienska piazzorna. De har gjort det bra måste man medge, ser ganska naturtroget ut!















Sen orkade vi inte gå tillbaka utan tog taxi till hotellet. Senare åt vi middag på en italiensk restaurang innan vi denna gång gick söderut på strippen. Under kvällens promenad gick vi förbi bla, Monte Carlo, New York New York, MGM Grand, Escalibur. Vi gick även till Luxor, där Erberg bodde när hon va i Vegas för 9 år sen, det hade ändrat sig lite men inte jättemkt. På vägen lyckades vi passera en Coca-cola affär i två våningar, vilken dröm! Tog naturligtvis en titt därinne och hittade lite inredning till huset.


 






Efter taxin tillbaka till hotellet var det dags att packa för morgondagens resa vidare.

 

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0