Los Angeles - Las Vegas

Måndag 13/6


Nu var det dags att börja vår riktiga roadtrip! Bara en dag körande iofs men det känns som en lagom första sträcka. Vi checkade ut från hotellet i Los Angeles innan vi satte kurs mot Vegas. Vi hade ca 5 timmars resa framför oss. Det funkade bra att ta sig ut ur Los Angeles tack vare vår trogna GPS. Sen var morgonrusningen över vilket väl också hjälpte till.






Strax utanför LA hittade vi till vår stora glädje ett Wal-mart (ja, vi tycker om at titta i stormarknader på resa...) där vi investerade i en kylväska, is och solkräm för att kunna släpa med oss frukost och kall dricka på vägen och inte bränna oss i ökensolen.


Vägen till Vegas är ganska stor och det är motorväg hela vägen så körningen var inga problem. Vägen går över en bergskedja så det var en del imponerande utsikter och backar både upp och ner. Sen märkte man att man var i öknen för det var fruktansvärt varmt ett tag, trots ACn.


 





Framme i Vegas ledde GPSn (vi får nog döpa den snart...) oss direkt till vårt hotell, Planet Hollywood Towers. Vi fick vårt rum på 20:e våningen med utsikt över bla Paris Hotell & Casino . Eftersom vi bokade tidigt fick vi ett oförskämt bra pris på rummet, en svit på 72 kvm, kök, vardagsrum med stor soffa och en projektorduk på 2x3 meter, sovrum med jacuzzi och stort badrum. Helt ok! Det är inte varje dag man somnar med utsikt över Eiffeltornet genom panoramafönstren…










På kvällen var vi lite slitna så vi gick ut och tittade lite på Strippen (varmt!!) innan vi åt middag. Sen tog dagen ut sin rätt så vi letade oss tillbaka till rummet och la oss och kollade på en film.



Anna & Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0