Första dagen i Vegas!

Tisdag 14/6


Dagen började med frukost i sängen, visst ska man äta i sängen när man är på semester :-) När den va uppäten så började insmörjning med solkräm spf30, bäst att va säkra vi har hört att ökensol kan bli ganska varm...

 

Sen gick vi ner till poolen & tog varsin solstol & parkerade oss :-) Det va väldigt varmt & eftersom det inte fanns ngr parasoller så blev det väldigt mkt tid sittande/liggande/simmande i vattnet. Det är en jättefin pool med en bar & solstolar runt omkring & en massa palmer, helt ok att tillbringa ngr timmar vid :-)

 

Efter ngr timmar så kände vi att det räckte med solande för idag så vi gick upp till rummet & duschade, för att sen åka iväg till ett outletköpcenter för att shoppa lite :-) När vi kom dit så hittade vi en sushilunchbuffe :-D med minst 50 olika sushibitar (avundsjuk Mia?) Allt va jättefräscht & otroligt gott! Det kanske inte ser så bra ut på bilden men det va väldigt gott, east-west klass!!




Efter maten gick vi & kollade i affärerna, vi köpte varsitt par flip-flops & lite annat. Det va otroligt varmt & efter ett tag i solen (det va ett utomhusköpcenter) så kom vi på att vi inte hade smörjat in oss med solkräm men vi enades om att solen bara tar när man solar...

 

På vägen tillbaka till hotellet så var det dags för storhandling! Vi åkte till ett wal-mart (stor affär med allt) & handlade vatten, dricka, frukost mm. Vi sparade ca $30 enbart på vattnet, vi köpte ett storpack med 35 flaskor!

Tillbaka på hotellet så var det dags för middag & vi gick till en mexikansk restaurang & åt.





Efter maten så vågade vi oss in i casinot & roade oss ett tag :-)

 

Dags för sängen!

 

Kram Anna & Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0