Celine Dion!

Onsdag 15/6

Dagen började på samma sätt som igår, poolen! Idag var det faktiskt ännu varmare ca 40 i skuggan & ca 50 i solen, tydligen är det ovanligt varmt även för Las Vegas den här tiden på året enl nyheterna. Så mestadels satt och låg vi i vattnet. Idag åt vi lunch vid poolen och vågade oss även på en frozen margarita (alla verkar dricka frusna drinkar här, de går omkring med souvenirglas och sippar under dagarna/kvällarna) innna vi tog oss upp till rummet och bytte om.

 Uppfräschade tog vi en promenad till Ceasars Palace och hämtade ut våra biljetter till Celine Dion, som jag fick i födelsedagspresent av min underbara flickvän! (Svensson vid tangenterna idag)










Efter en snabb middag och ännu ett ombyte var det dags för konsert i The Colloseum på Ceasars Palace, de byggde arenan för Celine, häftigt! Vi såg Celine Dion i Stockholm i Globen och tyckte det var väldigt bra men det går inte att jämföra med den här konserten! Att höra henne uppträda i en lokal med bra akustik, riktig orkester och en fast scen som man kan bygga konserten kring var helt fantastiskt. Vi hade gåshud i nästan två timmar! Vilken artist hon är, mäktigt. Och vilken röst!

 


Tagna och lite vimmelkantiga efter konserten tog vi oss lite mer att äta innan vi gav oss på casinospelandet igen. Idag gick vi därifrån med en vinst på $6.69, huslånet är snart hemma!





 På väg tillbaka till hotellet så stannade vi & kollade på fontänshowen på Bellegio, himla coolt & snyggt gjort!


 






Trötta och mycket nöjda somnade vi med utsikt över Effeltornet...

 



Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0