49-mile scenic drive

 Måndag 20/6

 

Tack för alla gratulationer & för er som undrar vad ringarna står för så har vi förlovat oss, inget annat :-) Det va ringar som vi köpte i Las Vegas :-) vi hade beställt från ett företag hemma innan vi åkte men dom hann inte komma så då skulle dom skickas till Vegas men dit hann dom inte heller så vi köpte nya!

 

Idag åkte vi bil igen... :-D Det finns ngt här som heter 49-mile scenic drive & är en bilrundtur som går genom stora delar av San Francisco & där man ser de ”man ska se”. Himla bra idé! Det va utmärkt med vägskyltar när man skulle svänga så det va inga problem att följa, förutom när dom hade vägarbete & inte hade märkt ut omvägen...

 

Vi såg bl a hamnen, fisherman’s wharf , golden gate bron (åkte inte över), stränder, twin peaks (utsiktspunkt) & en massa backar :-D

 






Närmare än så här kom vi inte Alcatraz för biljetterna va slut, men det funkade att se det på avstånd oxå :-) Observera pelikanerna i förgrunden!














Av nån konstig anledning så hade vi inte tänkt på att det finns stränder i SF... Men det fanns det!





Twin Peaks utsiktsplats, jätttefint m hela SF, bukten & Alcatraz i bakgrunden :-)


Däremot så finns det väldigt dåligt med fast food ställen så det blev lunch kl 4 när vi hade åkt klart som bestod av frukt. Den är ju "lite" färskare här så den smakar ju faktiskt ngt till skillnad från hemma!

 


På vägen hem till hotellet så köpte vi desto mer middag, sushi! Hihi vet ngr hemma som blir avundsjuka nu... ;-)



 

God natt alla!



Kommentarer
Postat av: Veronica

Hej på er!

Stort GRATTIS till förlovningen! Det var ju det vi sa att de skulle bli ring byte!!

Vad härligt ni ser ut att ha det,man blir riktigt avundsjuk.Undra hur lång tid det kommer att ta och smälta alla intryck som ni har varit med om när ni väl är hemma, och vilka minnen ni kommer ha med er resten av livet!

Må så gott!



Veronica

2011-06-29 @ 08:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0