Pooldagar & Coronado

 Tisdag 28/6 & Onsdag 29/6

 

Vi har ju faktiskt valt ett motell med pool, eller det finns snarare två stycken där den ena är riktigt bra så vi la oss helt enkelt där de här dagarna. Skönt att inte behöva åka bil till stranden också, vi var ganska trötta och sega och ville inte ställa en klocka för att komma iväg till stranden. Trafiken i SD är betydligt framkomligare än LA trafiken men det tar ändå en stund och kommer man för sent blir det svårt att hitta parkering vid stranden.  Dagarna ägnades åt solande, bokläsande i solstolen och dopp i poolen, inte fel :-)



 


På tisdagskvällen åkte vi till en halvö i San Diego bukten som heter Coronado. En stor del av halvön är en marin- och flygbas och det märktes att det bodde många soldater där ute. Det var amerikanska flaggor på väldigt många av husen (fler än vanligt) och utanför en del stod det skyltar på vad de jobbade med, tex ”Home of a naval aviator” (Erberg tyckte att det borde heta ”naviator” istället för att spara plats...).

 



På Coronado ligger också Hotel del Coronado, mycket berömt och har varit med i flera filmer. Googlar ni på det så känner ni säkert igen det.  




Vy över SD centrum från Coronado




Glömde skriva om bron över! Den är väldigt vacker på håll men så äcklig att köra över! Den är doserad och har ovanligt låga räcken, det kändes som om kanten bara bestod av betonggrisar... Och vi la oss naturligtvis i ytterfil för att se bra... Första gången vi nästan fick svindel när vi kört över en bro! Det kändes som om vi kunde välta över kanten när som helst. På varannan lyktstolpe ute på bron stod det nummer till en hjälptelefon för självmordsbenägna personer... Så det är verkligen ingen höjdarbro!



 











På onsdagkvällen tog vi det bara lugnt, väldigt skönt! Åt mongolisk bbq som vi hittade i en food court, starkt och gott :-)





Kram


Kommentarer
Postat av: Elsa-Lisa

Den bron skulle nog inte pappa Erberg ha åkt över, knappt jag heller.

Mamma Elsa-Lisa

2011-07-09 @ 09:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0