Los Angeles – San Diego

 Lördag 25/6

Mot San Diego!


Återigen så skulle vi ta en roligare väg än vad vår kära GPS Edina tyckte... Vilket innebar att det tog liite längre tid ca 2 timmar! Undra när vi ska lära oss!! Men vi fick en bra vy inflygningen mot LAX:-)


 

& vi ”hittade” en biltvätt på vägen som vi körde igenom, det va en sån som bilen åker igenom på ett spår & som det alltid är ngn som blir mördad i på film... Som tur va så kom vi ut på andra sidan levande & med en ren & torr bil. När man körde ut så kom det 3 nissar & torkade av bilen med trasor & allt detta kostade hela $6!





 



När vi äntligen kom ut ur LA 2 timmar senare… Så tog vi motorvägen!

 
På vägen ner så stannade vi i Carlsbad där det fanns ytterligare ett outlet-center fast vi handlade inte så mkt, bara ett par converse & en t-shirt. Nu börjar det bli lite kinkigt med vikten hem tror vi!

 

Resten av vägen så lydde vi snällt Edina & hittade snabbt hotellet :-) Fast Erberg tyckte vi skulle åka en annan väg när vi närmade oss SD & jag hävdar fortfarande att det hade gått lika snabbt!!

 

När vi hade packat upp i rummet så orkade vi inte åka iväg för att köpa ngn mat så vi beställde pasta som levererades till hotellet :-)


 

God Natt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0