Lata dagar i solen!!

 Torsdag 30/6 – Söndag 3/7

 

Nu har det varit ngr väldigt lugna dagar :-)

Vi har varit på stranden, Pacific Beach, & bara legat i solen :-) Vi har köpt 2 små strandstolar & ett parasoll på Walmart så att vi inte behöver ligga i sanden hela tiden... Ja vi är bekväma!

 








Till lunch har det oftast blivit fishtaco som tydligen är lite speciellt för södra californien. Det är ett mjukt tacoskal med en bit friterad fisk, salsa gjord på färsk tomat, lök, chili & koriander, riven röd- & vitkål, tartarsås, jättegott!!


 



Det är en skön blandning av folk på stranden, gamla, unga, familjer m tält & grillar, surfare & turister & framförallt packat med folk :-) men ändå känns det inte trångt.

 



Så det är så vi har tillbringat våra dagar :-) lugnt & skönt!

 

På kvällarna har vi inte gjort så speciellt mkt heller, vi har åkt till outlet centret i Carlsbad en kväll & shoppat lite skor, kläder, klockor & diverse... Viktgränserna på flyget är definitivt körda! På vägen till Carlsbad så åkte vi utefter kusten via La Jolla mot Carlsbad. 









En annan kväll så åkte vi till Cabrillo national monument (tror vi att det heter) en landtunga där den första européen landsteg i västra nordamerika. Det är en utsiktplats & en fyr med utsikt över SD & flygbasen på Coronado. Det ligger även ngr militära baser precis jämte utsiktsplatsen & en väldigt stor militär kyrkogård.





 







Middagarna de olika dagarna har bestått av pizza, sushi & kalkonköttfärslimpa m potatismos & sås. Väldigt gott! Vi äter definitivt inte upp bägge pizzorna som vi köper utan det blir lunch &mellanmål till dan efter!















Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0